Terug van weggeweest

fotografie, Op reis

Dat was het dan, een maand Australië, in een zucht voorbijgevlogen. Het is fijn om thuis te zijn, niet elke dag je koffers hoeven te pakken en bijgevolg niets meer terug te vinden in een valies van 29 kg (ze was maar 19 kg toen ik vertok, ik zweer het!). Ook uitslapen, een zalige douche en chocolade worden ten zeerste geapprecieerd.

Toch zou ik er kunnen blijven. Een maand is veel te weinig, dat wist ik van op voorhand, maar meer tijd was er nu eenmaal niet. Eigenlijk zou ik gewoon willen blijven reizen. Moeilijk is het niet, toch? Koop een ticket, ga naar een hostel en als je langer blijft zoek een appartementje en een job. Heb je er genoeg van koop terug een ticket ergens anders heen. Tjonge het kriebelt om dat te doen, vooral nu ik zo veel mensen heb ontmoet die dat doen.

Maar, ja er komt altijd wel een maar, eerst een diploma behalen. Met een beetje geluk is dat nog twee jaar en met iets minder geluk drie jaar.

Ik weet dat iedereen op de foto’s zit te wachten. Ik heb welgeteld 2054 foto’s genomen gedurende die maand. Ja ik beklaag het me nu. Ik heb er een paar uur over gedaan om ze allemaal te overlopen en ik mag er niet aan denken wat een nachtmerrie het bewerken zal zijn. Geduld is een schone deugd zeiden ze vroeger, met mondjesmaat zal dat beloond worden.

Advertenties

4 gedachtes over “Terug van weggeweest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s